Де краще замовити піцу у Львові?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Мародер, 18 янв 2024.

  1. Планую замовити піцу з доставкою у Львові і постав перед питанням, який заклад обрати. Можливо, у когось уже є досвід замовлення, і можна поділитися порадами? Які плюси і мінуси у різних піцерій у місті? Буду вдячний за рекомендації!
     
  2. SERU

    SERU Member

    Привіт! Я нещодавно зіткнувся з таким же питанням, і можу порекомендувати сайт, де є смачна піца у Львові https://yakuzalviv.com/product-category/picza/ У них широкий вибір різноманітних видів піци, від класики до оригінальних варіантів. Плюси - швидка доставка і відмінна якість інгредієнтів. Я особисто не розчарувався, замовляючи в них, і рекомендую спробувати. Вдалого вибору!
     
  3. Tanyshka-Govorushka

    Tanyshka-Govorushka New Member

    Я обожнюю піцу в Тернополі від закладу https://sushi-pizza39.com.ua/pizzza/. Багато варіантів піци, є на томатному та на вершковому соусі. Начинки рибні, м'ясні, овочеві, чого тільки душа бажає. Щовівторка діє приємна акційна пропозиція: знижка 39% на кожну другу піцу в чеку. Якщо забирати самовивозом, то додатково отримаєте 10% знижки. Можна замовити доставку додому, і менш як за годину насолоджуватися смачною піцою.
    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей