Привіт! Хочу придбати самокат — або собі, або на подарунок племіннику, ще не вирішив. Але точно знаю, що купувати хочу онлайн, бо в нашому місті вибір маленький. Шукаю надійний сайт, де є хороший асортимент, не підробки, гарантія та адекватна доставка по Україні. Бажано, щоб можна було обрати як дитячі, так і дорослі моделі. Хтось може порекомендувати перевірений інтернет-магазин самокатів, де реально все як слід — без обману, з нормальними цінами?
Раджу звернутись до Самокат https://samokat.ua/ua/. Це спеціалізований інтернет-магазин, де зібрані моделі для всіх — і дітей, і дорослих. У них величезний вибір брендів: Micro, Globber, Razor, Fuzion, Ethic та багато інших. Є трюкові самокати, міські, моделі з великими колесами та легкі дитячі варіанти. Я купував собі й сину саме там. Все чітко: гарантія, доставка по Україні швидка, упаковка надійна. Тут також зручно фільтрувати моделі за віком, вагою, брендом. Ціни адекватні, часто бувають знижки. Це 100% не посередники, а прямий онлайн-магазин. Однозначно рекомендую!