Де можна відкрити віртуальну картку для онлайн-розрахунків?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем SERU, 19 дек 2024.

1. SERU

SERU Member

Всім привіт! Хочу почати користуватися віртуальною карткою для покупок в інтернеті, бо фізична картка здається менш безпечною. Чув, що Монобанк пропонує таку послугу. Чи зручно це, і які там умови?

2. nanojojid

nanojojid Member

Привіт! Можу порекомендувати віртуальну кредитну картку Монобанка, бо користуюсь сам. Ось тут можна дізнатися більше https://simplex.in.ua/uk/virtualna-kartka/ Вона чудово підходить для інтернет-покупок, бо всі дані картки є в додатку, і немає ризику компрометації фізичної картки. Ліміти можна налаштувати, як вам зручно. А якщо ви хвилюєтесь за безпеку, можна створювати одноразові картки для окремих платежів. Дуже зручно, спробуйте!

3. КристИ

КристИ Member

також нею користуюся

4. Katj

Katj Member

Я обираю Mastercard, тому що вона надає мені більше можливостей для повсякденного життя. Програма mastercard bilshe дозволяє отримувати додаткові бонуси, брати участь у розіграшах і активувати вигідні пропозиції. Це робить використання картки ще приємнішим. Я часто користуюсь цими перевагами та регулярно отримую приємні «плюшки», які роблять мої покупки вигідними та комфортними.

Поделиться этой страницей