Детейлінг авто

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Мародер, 20 сен 2023.

  1. Доброго дня! Я планую продати свою машину, тому хочу зробити їй повний детейлінг, щоб збільшити її вартість. Які компанії у Києві пропонують найкращі ціни на такі послуги?
     
  2. SERU

    SERU Member

    У нашому житті автомобіль стає не просто засобом пересування, а справжнім другом і помічником. Тому так важливо дбати про нього. Я давно заганяю свою машину на дітейлінг https://happy-car.kiev.ua/ua але ніде не бачив такої якості, як у Happy-Car у Києві. Вони не лише роблять авто чистим та блискучим, але й захищають його від негативних зовнішніх впливів. Рекомендую всім.
     
  3. Elena1989

    Elena1989 New Member

    Чудове рішення! Найкращі в галузі детейлінгу в столиці - фахівці студії "SpaCARS". Хлопці використовують лише якісні оригінальні матеріали в своїй роботі, тому можете бути спокійним за своє авто. З цінами на найпопулярніші послуги з догляду та відновлення можна ознайомитися на офіційному сайті (https://spacars.com.ua/) або безпосередньо в студії.
     
  4. profitstore49

    profitstore49 Member

    Логістична компанія SAT дає можливість клієнтам легко організувати перевезення унікальних та нестандартних вантажів по Хмельницькому та Хмельницькій області https://www.sat.ua/tariffs/khmelnytskyi-khmelnytska-oblast/.
     

Поделиться этой страницей