Коли мій фронтальний навантажувач почав споживати більше пального та втрачати потужність, я запідозрив проблему з паливною системою. Діагностика підтвердила: необхідна заміна паливного насоса. Знаючи, як важко знайти якісні запчастини, я звернувся до ТД Технокомплект. На їхньому сайті, у розділі запчастин для двигунів, я швидко знайшов потрібний насос для двигуна Deutz. Дуже зручно, що на сторінці https://tehno-komplekt.com/ua/category/dvigateli/ є фільтри за брендом і типом запчастини — це значно скорочує час пошуку. Я одразу бачив і ціну, і наявність, що рідкість, бо на багатьох сайтах потрібно дзвонити, щоб просто дізнатись, чи є товар. Я не був до кінця впевнений, що знайшов саме ту модель, тому вирішив зателефонувати. Менеджер одразу взяв слухавку, уточнив модель мого двигуна, і підтвердив, що я обрав правильну запчастину. Крім того, порекомендував докупити ще й фільтр, який часто забивається, коли насос виходить з ладу — порадив це як профілактику, і я дослухався. Запчастини прийшли вже через два дні — все нове, запаковане, з серійними номерами. Після установки навантажувач працює рівно, як і раніше, розхід пального повернувся до норми, і динаміка техніки знову радує. Цей випадок переконав мене, що ТД Технокомплект — це не просто магазин, де можна щось купити, а справжній партнер, який допомагає вирішити проблему комплексно. Зараз рідко де зустрінеш таке ставлення до клієнта, тому без сумніву рекомендую їх тим, хто стикається з проблемами по двигунах — особливо по таким брендам, як Deutz, Cummins, Perkins та іншим.