Із чого почати ремонт у новобудові

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Err, 20 окт 2024.

1. Err

Err Member

Нарешті отримав ключі від своєї новобудови, і тепер голова обертом — з чого взагалі почати ремонт? Щоб все було зручно, практично і, звісно, гарно виглядало. Чи є якісь поради, з чого краще стартувати в новій квартирі? Що найважливіше зробити в першу чергу?

2. Havall

Havall Member

Перше, що я б радив зробити — це продумати стелі. Натяжні стелі — просто ідеальне рішення для новобудови, бо вони швидко монтуються і з ними можна сховати всі дрібні дефекти, які лишились після будівельників. Я б тобі порадив замовити натяжну стелю від компанії Stelya Pro . Вони реально майстри своєї справи, тим більше в Києві у них великий досвід. Наприклад, можна обрати матову натяжну стелю для спальні, щоб додати затишку, або глянцеву — для вітальні, щоб зробити простір більшим і яскравішим. Це швидко, зручно і одразу ж дає інтер'єру завершений вигляд, так що ти можеш переходити до наступних етапів ремонту з уже готовим стильним базисом.

3. Сузик

Сузик Member

Найголовніше - це вибрати підрядника, при чому дуже Вам рекомендую читати відгуки про компанії, щоб визначитися з варіантом. В цілому, я Вам скажу, що тут замовити можна якісний ремонт, ГолКорп є лідерами в цьому питанні, так що Ви будете ними задоволені.

4. Nastusha

Nastusha New Member

Ремонт в новостройке – это отличная возможность создать свое идеальное пространство с нуля. Начинать следует с планировки электричества, сантехники и вентиляции, ведь именно эти элементы являются основой для комфортной жизни. Важно заранее выбрать качественные вытяжки, например BOSCH, чтобы обеспечить эффективную вентиляцию кухни и избежать неприятных запахов в помещении https://bt.rozetka.com.ua/extractor_fans/c80140/producer=bosch/ Установка вытяжки после отделочных работ поможет сохранить чистоту стен и мебели. После завершения технических этапов можно переходить к отделке стен, полу и монтажу освещения, чтобы создать уютную атмосферу в вашем доме.

Поделиться этой страницей