Привіт усім! Останнім часом багато читаю про партнерський маркетинг і думаю спробувати себе в цій сфері. Але є кілька питань, які не дають мені спокою. По-перше, я зовсім новачок і не маю досвіду в арбітражі трафіку чи створенні лендінгів. По-друге, не знаю, з чого саме почати: з пошуку оферу, налаштування трафіку чи реєстрації в партнерській програмі. Також боюся натрапити на шахраїв або просто витратити час даремно. Мені цікаво, чи реально взагалі стартувати без великих вкладень і технічних знань? Хтось уже проходив цей шлях? Буду вдячний за будь-які поради, інструкції або перевірені ресурси.
Якщо ти новачок, я б порадив почати із платформи, де є чітка структура для початківців. Наприклад, за посиланням ти знайдеш усе, що потрібно для впевненого старту. Там дуже проста реєстрація, після якої з тобою зв’яжеться персональний менеджер. Це важливо, бо він допоможе тобі вибрати найкращий офер і пояснить, як адаптувати лендінг. До речі, налаштування лендінгу з їхнім контакт-центром реально підвищує апрув заявок до 41%. Виплати йдуть щотижня, а мінімалка всього $50, що для новачка дуже зручно. Ну і найголовніше — підтримка на всіх етапах. Тому не бійся — головне зробити перший крок.