Останнім часом задумався над встановленням басейну на подвір'ї, але вибір справді величезний. Є каркасні, надувні, стаціонарні, навіть варіанти з композиту чи поліпропілену. Хочу почути ваші думки: які басейни найкращі, з точки зору довговічності, зручності в обслуговуванні та ціни? Якщо у вас вже є басейн, поділіться досвідом, будь ласка.
Особисто у нас вдома стоїть каркасний басейн, і я цілком задоволений. Він міцний, порівняно недорогий і доволі простий в обслуговуванні. Установка не потребує багато часу, і якщо в майбутньому захочеться змінити місце, це не проблема. Надувний басейн – хороший бюджетний варіант, але він менш довговічний.
Мій досвід показує, що стаціонарні басейни хоч і дорогі, але надійніші. У них легше встановити додаткові функції, такі як підігрів чи система фільтрації. До того ж, вони мають більш солідний вигляд і збільшують цінність нерухомості. Надувні басейни – це тимчасове рішення, яке більше підходить для дітей або орендованого житла.
Якщо ви шукаєте баланс між ціною, довговічністю та простотою, то варто звернути увагу на каркасні басейни. Вони є надійними і не потребують складного монтажу, на відміну від стаціонарних. До речі, в інтернет-магазині "Акваполіс" можна вибрати не лише самі басейни, але й багато обладнання для басейнів та відповідних аксесуарів, що значно спрощує обслуговування. Каркасні басейни https://aquapolis.ua/ua/pools/tip-bassejna/karkasnye.html також представлені в широкому асортименті, з різними формами та розмірами. Що стосується стаціонарних басейнів, вони, звісно, виглядають вражаюче і мають багато переваг, але вимагають значних початкових вкладень та часу на встановлення. Якщо ж ви плануєте використовувати басейн не лише влітку, то можна розглянути композитні моделі з підігрівом.
Хочу встановити басейн у дворі, але не знаю, де краще замовити. Побачив, що компанія https://bnv.ua/kompozitni-basejni-store пропонує композитні басейни з гарантією та повним сервісом. Хто вже працював з цією компанією? Як якість матеріалів та монтажу? Буду вдячний за ваші відгуки!
Для облицювання басейну ми шукали плитку, яка буде і красивою, і довговічною. Знайшли ідеальний варіант — плитка для басейну з WaterStore. Вона стійка до води, ультрафіолету та дуже приємна на дотик. Басейн тепер виглядає на всі 100! Можу впевнено радити цю плитку іншим