Є в нас тут спеціалісти-програмісти?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем torino22, 13 янв 2020.

  1. torino22

    torino22 New Member

    Є в нас тут спеціалісти-програмісти? :) Чи знає хтось де можна пройти курс UX Design у Львові?
     
  2. tiamoni

    tiamoni Member

    Знаю з власного досвіду! Ось посилання на курс UX Design у Львові https://lviv.itea.ua/courses-itea/design/ux/ , це школа програмування ІТЕА - супер круті курси для тих, хто хоче навчитись програмуванню і дизайну, та і працювати в ІТ взагвлі. Є як програми для новачків, так і для тих, хто хоче підвищити свої навички. Часто бувають знажки на курси, тож можна доволі вигідно вкласти гроші в СЕБЕ.
    [​IMG]
     
  3. VikaAlimova

    VikaAlimova Member

    Серед актуальних напрямів на цей час можу, додатково, зазначити великі дані та їх аналіз. Київстар проводить тренінги за напрямом аналізу великих даних. В умовах сучасного бізнесу - це досить сильний інструмент для формування та корективи маркетингу. Для реалізації подібних проектів можуть, навіть, використовуватись хмарні технології, що робить цей напрям ще більш перспективним.
     
  4. Virona

    Virona New Member

    Искать на просторах первого попавшегося специалиста не считаю лучшим вариантом. Все-таки обратится в рекрутинговое агентство будет идеей намного лучше, так как вы сразу знаете, что имеете дело с опытным рекрутерами, которые найдут вам программиста в считанные дни.
     

Поделиться этой страницей