Купівля смартфона

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем SERU, 21 дек 2022.

  1. SERU

    SERU Member

    Привіт друзі! Хочу купити собі новий смартфон, але не знаю який краще обрати. Порадьте мені, будь ласка, смартфон з хорошою пам'яттю, та інтернет-магазин в якому його можна вигідно купити.
     
  2. Привіт! Я також нещодавно купував собі смартфон, оскільки в старому став дуже не чутливим сенсор. Можу підказати магазин в якому його купував, там вибір смартфонів дуже хороший.
     
  3. SERU

    SERU Member

    Привіт! Я переглянув декілька смартфонів в інтернеті, але поки не визначився остаточно. Підкажи, будь ласка, який саме смартфон ти собі купував, та в якому інтернет-магазині?
     
  4. Обирав я собі смартфон з хорошою пам'яттю. Придбав я собі Смартфон APPLE iPhone 11 128GB Black чорного кольору, в надійному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/smartphones/c1038946/ де великий вибір якісної техніки та аксесуарів до неї, по хорошим цінам.

    В даному смартфоні вбудованої пам'яті 128 Гб, особисто для мене це дуже хороший показник. Є три камери, кожна з яких на 12 Мп, тому фотографії виходять дуже якісними та яскравими. Зараз на даний смартфон, діє достатньо не погана знижка.


    1217699.png
     
  5. deegy

    deegy Member

  6. Komar

    Komar Member

    Добрый вечер, я себе купил айфон 13 про макс https://skay.ua/687-iphone-13-pro-max/ давно хотел, а сейчас ценник уже не так кусается, по характеристикам телефон крут и его хватит на года. По качеству думаю всем известно, что айфон это айфон. Фотки делает не хуже проф камеры, в общем если брать телефон, то лучше айфон берите.
     
  7. Nikki_23

    Nikki_23 Member

    UParts - ідеальне місце для запчастин для планшетів https://uparts.in.ua/ua/zapchastyny_dlya_planshetiv-ua! Замовив нову батарею для свого планшета Samsung Galaxy Tab S6, і якість продукції вразила. Аккумулятор працює як оригінальний! Ще й ціни приємно здивували - значно дешевше, ніж у фізичних магазинах. Рекомендую UParts усім власникам гаджетів!
     

Поделиться этой страницей