окна

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем ildares, 22 фев 2022.

  1. ildares

    ildares Member

    Добрый день, где в Киеве можно купить качественные окна?
     
  2. cruzos

    cruzos New Member

    Доброго дня. Лично я тебе советую приобрести окна в Киеве вот тут https://100-okon.kiev.ua/ . Если вы хотите купить пластиковые окна дешево, при этом не теряя качества, вы можете обратиться именно в эту компанию! Высококвалифицированные специалисты проведут профессиональную консультацию, монтаж и установку качественных, теплостойких пластиковых и алюминиевых окон с высокой шумоизоляционной защитой. Надеюсь, что смог помочь тебе в этом вопросе своим советом. Удачи с заказом друг!
     
  3. KobykovA

    KobykovA Member

    Здравствуйте, вы обратите внимание на контакты представителя Века https://veka.ua/where-buy/ Лично я считаю, что окна данной компании действительно качественные, надежные и прочные. Мы сами долго думали, какие окна себе поставить и в итоге, остановились именно на них. В итоге, не пожалели.
     
    Последнее редактирование: 28 фев 2022
  4. TASYA

    TASYA Member

    Мне больше Виконда нравится, качество намного лучше!!!
     
  5. catdog

    catdog Member

    Потрібно було поставити ПВХ вікна і двері на балконі, зробити винос балкону і облаштувати його. Замір і монтаж були виконані в обумовлені терміни, вартість наданих послуг теж приємно здивувала. Вибрали і вирішили замовити вікна і двері металопластикові https://standartvikna.com.ua/uk/metalloplastykovye-dvery за доступною ціною і з посиленим профілем Rehau, а також із удароміцною і сонцезахисною функцією. Тепер на балконі не так жарко.
     
  6. elegant

    elegant Member

    Зіставивши ціни у кількох компаній, я вирішив замовити вікна металопластикові у компанії "Atlantika". Можу сказати, що якість куплених вікон, виявилося, навіть вище, ніж я очікував. Тому хочу в них замовити ще вікна для нашої дачі.

    [​IMG]
     
  7. Korovka33

    Korovka33 Member

    Можу порадити перевірені металопластикові вікна будь-яких розмірів і конфігурацій, які влаштують як за ціною, так і за якістю. Багаторічний досвід у сфері продажу та встановлення пластикових вікон та дверей дозволяє спеціалістам компанії https://nimetski-vikna.ua/ запропонувати кожному клієнту оптимальний варіант "ціна-якість" і підібрати необхідні віконні вироби. Також сервіс надає професійні послуги консультації, прорахунку, виміру, доставки, демонтажу та монтажу ПВХ вікон та дверей.
     

Поделиться этой страницей