отдых в Трускавце

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем agaj, 5 июл 2021.

  1. agaj

    agaj Member

    Ребята, помогите выбрать хороший отель в Трускавце.
     
  2. asda

    asda Member

  3. klu4ik

    klu4ik Member

    Які готелі в Коблеві найкраще підходять для відпочинку з дітьми?
     
  4. Ono

    Ono Member

    Для відпочинку з дітьми в Коблево рекомендую готелі для сімейного відпочинку в Коблеві, такі як Valletta https://vallettakoblevo.com/ . Минулого року ми з дітьми зупинялися там і залишилися дуже задоволені. Готель має власний пляж, дитячий майданчик, басейн і пропонує різні розваги для малюків. Номери зручні та чисті, а персонал дуже привітний.
     
  5. багиня

    багиня Member

    Я вже давно планую поїздку в Карпати і хочу провести там кілька днів на відпочинку. Але ніяк не можу вирішити, який готель обрати, щоб отримати максимум задоволення від природи та зручностей. Підкажи, будь ласка, який готель варто обрати? Хочеться знайти щось затишне, але з гарними умовами для комфортного відпочинку. Що порадиш?
     
  6. Я б тобі однозначно порадив звернути увагу на готель "Красна Поляна". Це прекрасне місце, особливо якщо ти плануєш відпочинок в Буковелі влітку https://krasna.com.ua/activity/summer-rest . Готель розташований в живописному куточку Карпат, оточений горами та лісами. Влітку тут можна насолоджуватися прогулянками, екскурсіями, збиранням ягід та грибів, а також купанням у гірських річках. "Красна Поляна" пропонує комфортабельні номери з усіма зручностями, ресторан з місцевою кухнею та оздоровчий центр. Якщо ти шукаєш місце для відновлення сил і занурення в природу, це ідеальний варіант.
     

Поделиться этой страницей