У нас на підприємстві невеликий склад, де зберігаються товари та матеріали. Замки та базові камери встановлені, але я розумію, що цього може бути недостатньо, особливо вночі або коли на складі немає людей. Мене цікавить, хто користувався професійними сервісами охорони складу, які реально працюють і дозволяють спокійно залишати склад без нагляду.
Я з таким стикався на своєму складі. Просто замки і камери не рятують, особливо якщо склад розташований у промисловій зоні. Ми підключили професійну охорону, і це зовсім інший рівень безпеки. Сигналізація спрацьовує миттєво, а група реагування виїжджає на місце. Ти відразу розумієш, що твої товари під надійним захистом, і це реально знімає стрес, бо не потрібно постійно перевіряти камери чи переживати за ніч.
Дякую, дуже корисна порада. А можеш уточнити, яку саме охоронну компанію ви підключили і які функції були найважливішими? Цікавить, чи швидко реагують на спрацювання сигналізації, чи це радше профілактика і віддалений контроль?
Ми підключили склад до охоронної компанії OIB https://oib.com.ua/ Вони встановили сигналізацію з датчиками руху та відкриття дверей, усе підключено до їхнього пульта. У разі спрацювання сигналізації миттєво виїжджає група реагування, перевіряє приміщення та забезпечує безпеку товарів. Я отримую повідомлення про будь-які спрацювання і можу відстежувати ситуацію, навіть якщо перебуваю поза складом. Це дозволяє спокійно залишати склад без нагляду і не хвилюватися за цінні матеріали та обладнання. Професійний підхід охоронної компанії OIB реально знімає стрес і додає відчуття захищеності, бо знаєш, що у разі небезпеки приїдуть фахівці і швидко вирішать ситуацію, що особливо важливо для збереження товарів та безпеки персоналу.
Мене цікавить встановлення Ajax системи безпеки з функціями розумного будинку. Хочу звернутися до фахівців зі Львова: https://360view.com.ua/intelektualni-systemy/systemy-ajax/ . Їх дуже хвалили. А ви що скажете про систему та компанію в цілому? Якщо у кого був досвід, поділіться)
Ми зверталися до компанії "360 Protect". Робота спеціалістів виконана на найвищому рівні, все швидко, якісно та професійно. Можу рекомендувати!