Якщо по данному питанню, ви ще знаходитесь в пошуку. То в мене є перевірені саме реальні контакти тої фірми, що нам охорону виставляє. В них працюють професійні люди. І за цей час співпраці, ніяких нарікань в нас не було. От фізична охорона об'єктів детально описана ними на сайті. Там і про всі послуги є інформація. І є також умови роботи, оплати. І все інше, що необхідно знати перед вибором. Головне, що це надійно. А в охороні це найголовніше буде. Тож раджу подивитися детально перед рішенням.
Забезпечення безпеки у багатоповерхових будинках можливе завдяки відеокамерам у під’їздах та ліфтах Ось iseeyou.video пропонує рішення для багатоквартирних будинків.
Вітаю! Хочу порадити Вам перевірених фахівців – це компанія Kobi Software , саме вони на нашому паркуванні встановлювали систему розпізнавання автомобільних номерів. Зверніться до менеджерів компанії, вони Вам все розкажуть і зроблять попередній розрахунок вартості їх робіт. Можу сказати, що роблять все вчасно та дають гарантією на свою роботу.