Порадьте нормальні килимки в авто — щоб не ковзали й не смерділи!

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Milla, 2 июн 2025 в 22:50.

1. Milla

Milla Member

Дівчата й хлопці, привіт! Підкажіть щось нормальне по килимках у машину. Бо купила якісь на базарі — тиждень машина тхнула, як гума з паленим пластиком. І ще вони постійно з’їжджають, особливо водійський. То я вже боюсь, як натискаю на педалі. Може, є щось без запаху, з бортиками, щоб сміття не розсипалось, і головне — щоб трималися на місці, а не ковзали як ковдра на ліжку. Дуже дякую наперед, бо вже сил нема з цим возитись.

2. Тарас

Тарас Member

То ще добре, що тільки ковзали і смерділи. В мене були такі, що ще й порвались через два місяці, бо матеріал як фольга. Теж свого часу голову ламав, бо по зиму той весь сніг і грязюка в салоні просто лилося за ті "килимки". Тепер купив собі полімерні, з високим бортом і точно під модель. Стоять як влиті, нічого не рухається, ноги не ковзають і після мийки салон майже сухий. Є сенс брати під конкретну модель авто, а не універсальні. Я взяв не найдешевші, але вже пів року — як нові. Якщо цікаво — кину назву.

3. Milla

Milla Member

Ти прям описав мій біль Бо те, що я взяла — і ковзає, і бруд стікає під низ, і запах... До речі, я не знала, що можна підібрати саме під свою модель! Мені завжди казали: "та всі однакові, бери які є". А воно, бач, не однакове. Якщо є той сайт або назва — скинь, будь ласка. Бо я вже й правда готова нормально заплатити, аби більше не нервуватись. Скільки можна мити килимки і сидіння разом, бо все тече.

4. Тарас

Тарас Member

Лови посилання на Еvasota https://evasota.com/ То не реклама, я сам замовляв там і реально кайфую. В них є EVA-килимки — то такий полімер, щільний, з осередками у формі сот. Вода і бруд збираються всередині, нічого не розливається і не смердить. І головне — вони точно по формі салону, не треба нічого підрізати. У мене Renault Megane — підійшли ідеально, з урахуванням кріплень і всього. Замовлення зробив за 5 хвилин, доставили швидко, запаху нуль. Колір сам обрав — там навіть дизайнер можна погратись. Береш і не думаєш, що завтра щось протече або зсунеться. Реально — інший рівень, після базарних вже ніколи не повернусь. Рекомендую щиро, без перебільшення.

Поделиться этой страницей