Рекламне агентство в Україні

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем tom76, 17 май 2025.

1. tom76

tom76 New Member

Привіт усім! Хочу звернутися за порадою до тих, хто вже мав справу з рекламними агенціями в Україні. Наразі ми шукаємо надійне рекламне агентство для просування нашого нового онлайн-сервісу. Бюджет середній, але нам важливо, щоб компанія мала досвід саме з цифровими кампаніями, вміла працювати з аналітикою, розуміла цільову аудиторію та пропонувала щось більше, ніж просто «рекламні банери».

2. Dadddi

Dadddi New Member

Я зіткнувся з тим самим питанням рік тому — потрібно було просунути стартап в умовах обмеженого бюджету. Рішенням стало звернення до перевірених рейтингів, і особливо корисним виявився ресурс рекламні компанії https://it-rating.ua/reklamnoe-agentstvo по всій Україні. Цей рейтинг допоміг мені обрати агенцію в Харкові, яка працює і з клієнтами з Києва, і навіть з-за кордону. Там можна фільтрувати компанії за видами послуг, рейтингом, відгуками, а головне — побачити, чим реально займається агенція: чи пропонує вона аналітику, концепцію, звіти, розробку ідей, чи просто робить стандартну рекламу. Раджу звернути увагу на ті компанії, які працюють не лише з брендингом, але й з глибоким дослідженням проблем і аналізом ефективності.

Поделиться этой страницей