Стоматологічна клініка

Тема в разделе "Стоматология", создана пользователем Snowbourne, 27 май 2024.

  1. Snowbourne

    Snowbourne New Member

    Я не часто звертаюся до лікарів, але тут треба встановити вініри, так що шукаю де у Львові це зробити зможуть швидко і не боляче?
     
  2. Vilmeri

    Vilmeri New Member

    Я чув що ціни на таку процедуру дуже високі. Тому вам треба відразу подивитися скільки коштує установки вінірів в хорошій, перевіреній клініці я ця https://dentalknysh.com.ua/ru/viniri/ . А потім вже видно буде звертатися зараз до них або ж трохи почекати та пошукати інші клініки де дешевше все коштує.
     
  3. Tsuaa

    Tsuaa New Member

    Як же я не люблю стоматологів, особливо таких які вже багато років працюють, але не розвиваються. Вони досі старим обладнанням операціі роблять.
     
  4. Gavinralore

    Gavinralore New Member

    У нас люди до останнього чекають і тільки потім йдуть до стоматолога, коли вже ясна розпухли та болять. Напевно це, тому що вони бояться цих лікарів.
     
  5. Nensi

    Nensi Member

    Выбор стоматологической клиники является важным шагом по поддержанию здоровья полости рта. Посещение стоматолога должно быть регулярным, но также следует обратить внимание на дополнительные средства по уходу за зубами и деснами. Одним из таких полезных устройств являются ирригаторы полости рта, которые помогают тщательно очищать межзубные промежутки и улучшают состояние десен https://bt.rozetka.com.ua/zubnye-schetki-i-irrigatory/c437994/page=2;77793=361671/ Использование ирригаторов может уменьшить риск кариеса и воспалений, что делает их прекрасным дополнением к ежедневному уходу. Перед покупкой ирригатора проконсультируйтесь со своим стоматологом, чтобы подобрать оптимальную модель для вас.

    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей