Після прочитання статті "Секретні функції смартфонів: 10 прихованих можливостей Android і iOS" на https://24.mk.ua/sekretni-funktsiyi-smartfoniv-10-pryhovanyh-mozhlyvostej-android-i-ios/, я відкрив для себе багато корисних функцій, про які раніше не здогадувався. Наприклад, використання смартфона як веб-камери стало справжнім порятунком під час відеоконференцій, коли моя стара веб-камера вийшла з ладу. Також я дізнався про можливість фільтрування небажаних дзвінків. Налаштувавши цю функцію, я позбувся постійних дзвінків від невідомих номерів, що значно покращило моє користувацьке враження. Функція тимчасових паролів для гостьового доступу виявилася дуже корисною, коли потрібно було надати телефон друзям, не хвилюючись про безпеку особистих даних. Окрім того, можливість запису дій на екрані стала в нагоді під час створення навчальних матеріалів для колег. Це значно спростило процес пояснення складних процедур. Рекомендую всім відвідати сайт 24.mk.ua та ознайомитися з цією статтею, щоб відкрити для себе нові можливості ваших пристроїв та покращити їх використання у повсякденному житті.