Вода у басейні швидко стає каламутною - замучився чистити

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Тарас, 2 апр 2025 в 09:12.

1. Тарас

Тарас Member

Друзі, потрібна ваша порада! У нас басейн на дачі, і я вже замучився його чистити вручну. Вода швидко стає каламутною, на стінках з’являється наліт, а знімати все це сачком чи щіткою – справжня морока. Чув, що є спеціальні роботи-пилососи для басейнів, але ніколи з такими не стикався. Наскільки вони ефективні? Чи справді можуть повністю почистити воду і стінки без моєї участі? І чи варто витрачати гроші на таку техніку, чи це марна інвестиція?

2. Milla

Milla New Member

У нас вдома теж басейн, і без автоматичного пилососа я вже не уявляю, як би ми справлялися. Спочатку сумнівався, чи варто купувати, але після першого сезону користування зрозумів, що це річ незамінна. Хороші роботи можуть самостійно пересуватися по дну та стінкам, прибираючи навіть найдрібніші забруднення. Головне – вибрати правильну модель під розмір басейну та тип покриття, інакше можуть бути нюанси.

3. nanojojid

nanojojid Member

Якщо вибираєш робот-пилосос, зверни увагу на такі моменти: чи має він функцію очищення водної лінії, наскільки довгий у нього кабель, і чи є власна система фільтрації. Деякі моделі можуть працювати тільки від насоса басейну, а це не завжди зручно.

4. Повністю погоджуюсь – робот-пилосос чудово справляється з механічним очищенням, але без правильної хімії вода все одно швидко псується. Для підтримки ідеальної чистоти рекомендую хімію для басейну AquaDoctor https://aquadoctor.ua/ua/ Це перевірений варіант, який допомагає боротися з водоростями, бактеріями та іншими забрудненнями. Особливо добре працює комплексна система – хлорні таблетки плюс альгіцид для запобігання зеленому нальоту. Ось, наприклад, непоганий засіб. Спробуйте:

Поделиться этой страницей