Я мав таке ж питання, коли починав. Спершу орієнтувався лише на рекламу й пару разів попав у халепу. Тепер знаю, що варто дивитися на ліцензію контори, перевіряти відгуки й уважно читати правила бонусів. Для себе відкрив сайт https://betbeton.in.ua/ там все пояснено просто, є розбір букмекерів та поради без зайвих прикрас. Це реально допомогло мені уникнути типових помилок.
Зараз дуже багато фейкових букмекерів. Як їх розпізнати? Я вже бачив сайти, які копіюють відомі контори, але після виграшу просто блокують акаунт. На що звертати увагу, щоб не нарватись на шахраїв? Цікавить: як перевірити ліцензію, чи є офіційний сайт, чи реальні відгуки, чи не просять вони одразу багато документів.
Щоб не потрапити на шахраїв, перевіряй ліцензію на офіційному сайті контори. Дивись відгуки за останні 3-6 місяців на форумах і в телеграмі. Якщо коефіцієнти на 30-40% вищі, ніж у всіх — це 99% обман. Наприклад, johnny 24 має нормальну репутацію, гривню, виплати без затримок і реальні відгуки. Ніколи не реєструйся за посиланнями з реклами в інстаграмі чи телеграмі.