Хочу запитати про ціну

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем SERU, 5 мар 2025.

1. SERU

SERU Member

Хочу запитати про ціну на Зелену карту. Я збираюсь за кордон на своєму авто, чи залежить ціна від авто на якому я поїду? Що впливає на ціну?

2. Так, ціна на поліс Зелена Карта залежить від кількох факторів, але марка та модель твого авто не мають значення – страхова компанія не буде аналізувати, ти їдеш на старенькому «Ланосі» чи на новенькому «Лексусі».
    Що ж впливає на вартість?
    1. Тип транспорту – ціни різні для легкових авто, мотоциклів, автобусів і вантажівок. Легковики, звісно, дешевші за автобуси.
    2. Термін дії поліса – можна оформити на 15 днів, місяць, кілька місяців або навіть рік. Чим довше – тим дорожче, але в перерахунку на день виходить вигідніше.
    3. Країна поїздки – є дві зони дії: тільки для Молдови та Білорусі (але зараз Молдова), або повноцінна Європа. Якщо їдеш у ЄС – ціна буде вищою.
    4. Страхова компанія – тарифи плюс-мінус однакові, але деякі пропонують акції чи кешбек.
    Тож обирай варіант, який підходить саме тобі, і вперед у подорож – головне, не забувай, що страховка покриває твій гаманець, а не твою любов до ризикованих маневрів!

Поделиться этой страницей