Хто купує натуральну шкіру для пошиття? Ділимося досвідом

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Huha, 26 фев 2024.

  1. Huha

    Huha New Member

    Ми чітко усвідомлюємо, що призначення шкіряних речей - довго служити власнику та підкреслювати індивідуальний стиль за рахунок використання натуральних матеріалів.

    Зараз для того, щоб отримати унікальну шкіргалантерею достатньо просто знайти майстра, який придбає натуральну або еко-шкіру та втілить в реальність задуманий вами виріб. Проте хочу порадити особливо прискіпливим замовникам: для того, щоб отримати гарний результат та не засипати мільйоном питань майстра лезеркрафтинга - ознайомтесь з видами шкіри та шкірозамінників, їх перевагами та недоліками та можливостями використання. Клієнт також має право обирати вид шкіри, з якої хоче отримати, наприклад, гаманець та в решті все має бути з розумінням тонкощів.

    Маю знайомих, які, бажаючи отримати певний аксесуар, спочатку консультуються у виборі шкіри, потім купують оптимальний шматок шкіри (оскільки це вигідно) і відносять перевіреному майстру на пошиття. Я також брала активну участь у створенні свого гаманця з купюротримачем. Ми з майстром обирали зовнішній вигляд та функціональні особливості, хоча шкіру я не обирала, проте знаю де він її купує: https://bahtarma.com.ua/ua/otreznaya-kozha/

    Чоловік мені розповів, що найвигіднішим варіантом для нього є купівля шкіри на відріз, а те, що лишається, за бажанням клієнта він віддає разом з готовим виробом. Але в нього серед замовників є й ті, хто сам купує шкіру і віддає на пошив.

    А чи у вас є досвід у виборі чи співпраці з майстрами шкіряної справи?

    Прикріплю фото свого гаманця тут:
    photo_2024-02-26_15-59-09.jpg
     

Поделиться этой страницей