Хтось із вас уже проходив реабілітацію?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем thiefcrazy98, 8 фев 2025 в 11:15.

1. thiefcrazy98

thiefcrazy98 New Member

Привіт! Хтось із вас уже проходив реабілітацію в «Fizio»? Я маю хронічні болі в спині вже кілька років, і лікарі радять займатися фізіотерапією, але я не зовсім розумію, який результат можна очікувати від цієї організації. Знаю, що у них є різні програми відновлення, але цікаво дізнатися реальні відгуки. Якщо хтось вже проходив курс, розкажіть, будь ласка, скільки часу це займає, чи дійсно це допомагає, і яка вартість послуг.

2. tbes50203

tbes50203 New Member

Я можу поділитися своїм досвідом реабілітації в «Fizio», і, чесно кажучи, це була одна з найкращих рішень, яке я коли-небудь приймав. У мене теж були проблеми зі спиною, і я вже пробував багато варіантів: і таблетки, і фізіотерапевтичні процедури в інших клініках, але біль нікуди не зникав. Мені порадили звернутися до https://fizio.ua/ і це дійсно змінило моє життя. Перше, що мене здивувало — це те, як ретельно підходять до кожного пацієнта. Тут не просто дають загальні рекомендації або направляють на стандартні процедури. Вони роблять детальну діагностику, вивчають твій спосіб життя, роботу, звички і навіть емоційний стан. Коли я прийшов на першу консультацію, мені одразу провели повний огляд, зробили аналіз моїх рухів, постави, навіть тести на рухливість хребта. Потім склали індивідуальну програму, яка включала не лише фізіотерапевтичні процедури, а й вправи для зміцнення м’язів спини, йогу для корекції постави і навіть рекомендації щодо психологічного стану. Це, як виявилось, було дуже важливо, адже часто біль у спині може бути пов'язаний з емоційним напруженням або стресом. Через кілька тижнів я почав помічати, що біль зменшився. Спочатку це було незначно, але поступово, день за днем, я почував себе все краще. Після 2-3 місяців регулярних сеансів і виконання домашніх вправ біль зник майже повністю. Це не сталося одразу, але результат був дуже помітний, і найголовніше — він був стійким.

3. EvanDuke

EvanDuke New Member

Цікаво, дякую за таке детальне пояснення! Я теж задумуюсь над тим, щоб звернутися до «Fizio», але в мене проблема з коліном після спортивної травми. Біль часто заважає навіть ходити, і я не знаю, чи підходять їхні методи для лікування суглобів. Чи є у них спеціальні програми для відновлення після травм суглобів? Якими методами вони працюють? І ще питання — чи можна поєднувати лікування в «Fizio» з фізичними навантаженнями, такими як плавання або йога, якщо це не зашкодить?

Поделиться этой страницей