Зоомагазин онлайн

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Kolyasik, 22 мар 2023.

  1. Kolyasik

    Kolyasik New Member

    Сайт этого зоомагазина очень удобный https://petomnia.com.ua/ua, быстро нашел нужный товар и оформила заказ. Через несколько дней товар уже приехал.
     
  2. Hashbolla

    Hashbolla Member

    Меня постоянно радует широкий выбор товаров в интернет-магазине Укрвет. Честно говоря, я был удивлен разнообразием предлагаемых зоотоваров https://ukrvet.com.ua/g115065967-kormovye-dobavki для разных видов животных. Неважно, нужен вам корм для собаки, кошки или птицы - здесь вы найдете все необходимое. Это позволяет сделать все покупки в одном месте и экономить время.
     
  3. а доставка дорога?
     
  4. AlexK

    AlexK New Member

    А домики где посмотреть можете подсказать?
     
  5. MarkM

    MarkM Member

    Нещодавно придбавав чудовий лежак для свого улюбленця на сайті Stok.Top. Якщо потрібні лежаки та хатинки для собак та кішок раджу тільки їхній сайт. Тут величезна колекція лежаків і будиночків для котів і собак, які не тільки створюють затишок для відпочинку, а й чудово виглядають у будинку. Асортимент вражає різноманіттям і високою якістю матеріалів. Лежак для собаки, який я обрав "Зроби сам-2", виготовлений з безпечних матеріалів і забезпечує високий комфорт для мого улюбленця. Також вражає різноманіття моделей - від класичних до оригінальних. Знайдіть ідеальне спальне місце для вашого улюбленця та зробіть його життя ще комфортнішим!
     

Поделиться этой страницей