Зоомагазин

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Oleg_Oleg84, 18 янв 2025.

1. Oleg_Oleg84

Oleg_Oleg84 Member

Моя кішка вже давно на цьому кормі https://101dalmatin.ua/tovary-dlya-kotiv/korm-dlya-kotiv/holistik-dlya-kotiv і я бачу лише позитивні зміни! Вона завжди із задоволенням його їсть, а її шерсть стала значно м'якшою та блискучою. Корм ідеально підходить для чутливого шлунка і має збалансований склад. Вражена його якістю і натуральними інгредієнтами. Рекомендую всім власникам котів, які хочуть дарувати своїм улюбленцям тільки найкраще!

2. MarkM

MarkM Member

Порадьте, будь ласка, лежак для кішки, який би виглядав сучасно і гармонійно доповнював інтер’єр. Також важливо, щоб лежак був м’яким і забезпечував комфорт навіть для теплолюбивих улюбленців. Де можна знайти щось подібне?

3. AlexK

AlexK Member

На Stok.Top я знайшов лежак GF Champion Doriss, і він перевершив мої очікування. Лежаки та хатинки цього бренду поєднують стильний дизайн і практичність. Цей лежак не лише виглядає сучасно завдяки своєму сірому кольору, але й забезпечує комфорт завдяки м’яким матеріалам і високоякісному наповнювачу. Це найкраще рішення для затишного куточка вашого улюбленця.

4. Jerre

Jerre Member

Моя собака має алергію, тому хочу купити гіпоалергенний корм. Ви знаєте, в якому інтернет-магазині можна знайти його за хорошою ціною? Буду вдячна за пораду!

5. Ugla

Ugla Member

Здоров'я моєї собаки — найголовніше для мене. Не так давно ми зіткнулися з проблемами шкіри, і ветеринар порекомендував перейти на інший корм. Я вибрала корм для собак гіпоалергенний https://petropolis.com.ua/hipoalerhennyi-korm-dlia-sobak/ на цьому сайті і вже через кілька тижнів побачив поліпшення. Моя собака стала спокійнішою, її шерсть стала більш блискучою. Я дуже рада, що знайшла продукт, який так добре підходить. До того ж, цей корм має всі необхідні вітаміни та мінерали. Тепер моя собака виглядає здоровою та щасливою.

Поделиться этой страницей