Велосипед

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Катюша, 5 авг 2022.

  1. Катюша

    Катюша Member

    Вирішила пересісти на більш екологічний вид транспорту, тому зараз обираю для себе велосипед. У кого є досвід у цьому, щом можете порадити? На що саме треба звертати увагу при виборі?
     
  2. niksa

    niksa Member

    Вибирайте велосипед за призначенням. Не варто купувати гірський, якщо ви катаєтесь містом. Товста гума з'їдатиме всю вашу енергію на асфальті, а їхати від цього швидше не вийде.
     
  3. SERU

    SERU Member

    Вірне рішення, велосипед-це не тільки екологічний вид транспорту, але і те, що допоможе вам залишатися більш здоровою людиною, бо фізичні нагрузки ще ніхто не відміняв, а вони дійснокорисні!
    Раджу вам завітати у веломагазин та обрати там для себе підходящу модель веліка.
    Скажу так, обирати треба виходячи з вашого зросту та ваги, також відштовхуючись від бюджета.
    Нещодавно собі купив Orbea MX 50, задоволений.
    [​IMG]
     
  4. Думаю, що всім відомий магазин veliki.com.ua/ua/ я саме тут брав свій велосипед, у цілому мені дуже подлбається асортимет, тут багато чого представлено та можна знайти все необхідне.
     
  5. DashaK

    DashaK Member

    А мне больше всего понравилась цена на велосипед comanche в магазине ВелоДрайв , там хорошие цены. И есть много велосипедов разных, можно для любого возраста подобрать подходящую модель. Я осталась довольна покупкой , теперь намного проще добираться до работы.
     
  6. Я тоже хочу купить велосипед . Ознакомлюсь с вариантами .
     
  7. MashaVolu

    MashaVolu Member

    Я вам в таклом случае порекомендую интернет магазин, у них в продаже даже представленны велосипеды киев бу . Но можно и новую модель взять, там уже сами смотрите . Я у них купила поддержанный велик и хорошенько сэкономила .
     
  8. Stella30

    Stella30 Member

    В любом случаи, велосипед, это удобный, полностью безопасный и экологически чистый вид транспорта. Мне нравиться ездить на велосипеде, это здорово и я полностью мобильная. Недавно мы с мужем занимались покупкой велосипеда для мужа, на сайте маркетплейса Умико https://umico.az/categories/595-velosiped-idmani как раз выбрали хорошую модель и необходимые аксессуары, сейчас больше времени проводим вмести на свежем воздухе и катаемся на велосипедах.
     
  9. Rina

    Rina Member

    Можете подивитись велосипеди в магазині www.adrenalinshop.net/velomagazin/velosipedi/graviyni-velosipedi/ Супер комфортні гравійні велосипеди можна завантажити туристичними сумками й відправитися в тривалу подорож у пошуках пригод, а можна використовувати його як велосипед на кожен день, для комфортного і швидкого переміщення по міських вулицях або сільськими дорогами.
     
  10. thestarnataly

    thestarnataly New Member

    Привіт, форумчани! Планую придбати фетбайк в Одесі і чую, що Velopodium має хороший вибір. Які переваги фетбайків, і яка модель буде зручною для початківця?
     
  11. Jajac

    Jajac New Member

    Привіт! Так, я нещодавно придбав фетбайк в Одесі через Velopodium і залишився вражений. Фетбайк - це класно! Зручність на важкому місцевому ґрунті і неймовірний дизайн. Я обрав модель Muddy Maverick - ідеальний вибір для початківця. Velopodium надав відмінний сервіс та швидку доставку. Готовий відповісти на всі питання!
     
  12. А мы сыну - подростку хотим хороший велосипед подарить. Как выбрать достойный вариант?
     
  13. Эта статья о выборе велосипеда для подростков — настоящая находка https://zelenvsit.cx.ua Она содержит четкие, краткие и практические советы. Ее обязательно должен прочитать любой родитель, желающий сделать идеальный выбор для следующей поездки своего подростка. От расстановки приоритетов безопасности до При поиске правильного размера и стиля предоставленные рекомендации являются одновременно проницательными и вдохновляющими. Что я больше всего ценю, так это то, как они подчеркивают не только функциональность, но и важность учета личных предпочтений и образа жизни подростка. Это свежий подход, обеспечивающий одновременно практичность и радость от езды на велосипеде.
     

Поделиться этой страницей