Чи варто купувати редмі 11с?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем SERU, 8 окт 2024.

1. SERU

SERU Member

Планую купити Xiaomi Redmi Note 11S 6/128 Graph. Gray, але поки що сумніваюся. Мені важливо, щоб телефон добре працював у повсякденному використанні — швидкість роботи, камера для фото та відео, якість дисплея для перегляду контенту. Також цікавить, як він тримає заряд батареї, адже часто подорожую і не завжди є можливість заряджати телефон протягом дня.

2. Я користуюся Xiaomi Redmi Note 11S 6/128 Graph. Gray вже близько трьох місяців і можу сказати, що телефон працює дуже добре. Він швидкий, особливо при роботі з додатками, а камера просто чудова — фото виходять чіткими навіть в умовах слабкого освітлення. Щодо батареї — її вистачає на цілий день активного використання, тож у подорожах точно не підведе.

3. SERU

SERU Member

Радий чути, що батарея тримає заряд добре, це для мене важливо. А як щодо екрана? Чи зручно користуватися ним на вулиці при яскравому сонячному світлі? І чи достатньо місця для всіх додатків, фото і відео? Чи доводиться користуватися додатковою картою пам'яті?

4. Екран у Xiaomi Redmi Note 11S досить яскравий і контрастний, тому навіть під прямими сонячними променями все добре видно. AMOLED-екран чудово передає кольори, що робить перегляд контенту справжнім задоволенням. Щодо пам'яті, 128 ГБ цілком вистачає для більшості задач: фото, відео і додатки спокійно поміщаються, але якщо потрібно більше місця, можна використовувати карту пам'яті. Якщо хочеш дізнатися більше або знайти вигідну пропозицію на цю модель https://mi.ua/ru/products/mobile/xiaomi-redmi-note-11s-6-128-graph-gray-2201117sy.html раджу заглянути на сайт Мі.юа. Там ти знайдеш усю необхідну інформацію, відгуки користувачів і акції, які можуть зацікавити. Я сам купував свій телефон через цей сайт і залишився дуже задоволений — швидка доставка і відмінний сервіс. Тож якщо вирішиш придбати, рекомендую саме цей ресурс.

Поделиться этой страницей