Лекарства

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Milisa, 11 ноя 2019.

  1. Hashbolla

    Hashbolla Member

    Якщо у вас проблеми з нирками або печінкою, можу порадити Хофітол. Препарат вже перевірений часом і дійсно допомагає. Я купував його через один сайт, який мені порадили знайомі, і була приємно здивована його функціоналом. На сайті https://chophytol.ua/ велика кількість статей, які допомагають розібратися в проблемах зі здоров'ям. Дуже сподобалася детальна інструкція до препарату і опис, все чітко і по суті. Ну і, звісно, зручний список аптек — можна одразу побачити, де дешевше. Загалом, рекомендую і препарат, і сам сайт. Все на висоті.
     
  2. Якщо ви хочете покращити стан шкіри, волосся та суглобів, зверніть увагу на продукти що містять колаген https://perlahelsa.ua/blog/v-chomu-kolagen. Це кістковий бульйон, риба, яйця та деякі зелені овочі. Колаген допомагає зберегти пружність шкіри, зміцнити волосся та підтримувати суглоби в гарному стані. Особливо корисний морський колаген, який швидко засвоюється організмом і дає помітний ефект уже через кілька тижнів регулярного споживання. Я сама помітила значні покращення у стані шкіри та волосся, додавши ці продукти до свого раціону.
     
  3. При боле в горле, что обычно покупаете? Что посоветуете?
     
  4. MashaVolu

    MashaVolu Member

    Очень советую вам ознакомиться в таком случае, как принимать лисобакт https://lysobact.com.ua/ru/instrukcziya/ . Я покупаю уже на протяжении долгого времени этот препарат и это единственное, что действительно и максимально эффективно помогает.
     

Поделиться этой страницей