Проблема з дружиною (дуже особисте)

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем братишка, 9 ноя 2021.

1. Допоможіть розібратись в ситуації, так би мовити, інтимній. Дружина після народження дитини почала відмовляти мені у близькості, та взагалі стала дуже роздратованою та безініціативною у плані якихось пестощів або навіть поцілунків.
    Це мене настільки дратує та навіть принижує, що я вже думаю що час завести коханку, тому що дома до мене немає нікому взагалі ніякого діла. Лише щоб гроші давав. Що порадите?

2. lirika

lirika Member

Це класика жанру! Після того, як у жінки з’являються діти, у чоловіка з’являється коханка. Не знаю в чому річ, але більшість жінок не здатні одночасно бути гарною мамою та гарною дружиною. Ось і роблять вибір.

3. багиня

багиня Member

Не всі сімейні пари проходять через це. Якщо чоловік надає достатньо допомоги дружині в період, коли з'явилась дитина, то це не відбивається на їх стосунках. Дружина яка має підтримку чоловіка, не накопичує в собі образу та не відмовляє чоловіку в сексі. Можна під'єднати також бабусь та дідусів до виховання дітей, щоб вони давали змогу батькам побути наодинці.

4. криска

криска Member

Сучасні сімейні пари знаходять в собі сили переступити різні образи та знайти в собі розуміння одне одного. Тому раджу вам відверту розмову.
    Її можна провести наодинці, або за участю сімейного психолога. Як показує практика - такі розмови завжди дають відповіді на питання чому дружина не хоче чоловіка https://blog.karpachoff.com/chto-delat-muzhu-kogda-zhena-ne-hochet-seksa та допомагають налагодити стосунки. Але не слід затягувати з цим, бо чим довше триває образа, тим важче перейти через неї.

Поделиться этой страницей