Стоматология

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем zacqawert, 16 янв 2024.

1. zacqawert

zacqawert Member

Посоветуйте клинику для отбеливания зубов? Везде очень больно делают. Что подскажете? Я думал еще может на https://profismile.ru сходить. Говорят, там все безболезненно делают

2. Retrynal

Retrynal New Member

Можу сміливо сказати, що звернення до MegaDental для встановлення брекетів стало одним із найкращих рішень для моєї усмішки www.megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/vstanovlennya-breket-systemy Раніше я мала певні комплекси через нерівність зубів і давно хотіла це виправити, але постійно відкладала через страх перед тривалим лікуванням. Після консультації з ортодонтом усі сумніви поступово зникли. Мені дуже сподобалося, що спеціаліст не просто запропонував встановити брекети, а детально пояснив причини проблеми, можливі варіанти лікування та очікуваний результат. Такий уважний підхід одразу викликає довіру. Сам процес встановлення брекетів пройшов максимально комфортно. Лікар працював уважно, пояснював кожен етап і відповідав на всі мої запитання. У процесі лікування я завжди відчуваю підтримку та розуміння, адже фахівці MegaDental уважно стежать за змінами та коригують систему відповідно до плану. Окремо хочу відзначити чистоту клініки, сучасне обладнання та доброзичливе ставлення всього персоналу. Приємно приходити на прийоми, коли знаєш, що знаходишся у руках професіоналів. Дякую MegaDental за якісну роботу та допомогу у створенні усмішки, якою хочеться пишатися.

Поделиться этой страницей